Kezdőoldal / Hírek / Szépalma Hotel és Ménesbirtok
Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma a Bakony különleges búvóhelye, amely nem csillog, és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne méltó a hely szelleméhez. Falain belül és kívül visszafogott elegancia jellemzi. Luxus helyett békességet és felüdülést kínál. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni, de üdítő természetességével regenerál, és új energiákkal tölt fel. Pontosan azt kínálja, ami hiányzik a hétköznapjainkból. A méltó utódok gondjaira bízott arborétum, a kertek szeretettel gondozott virágai, a gyakran gondolatainkban olvasó személyzet, és persze az ízek nagyszerű harmóniáját kínáló konyha egyedülállóvá teszik Szépalmát. Nem szálloda a szó megszokott értelmében, hanem rejtekhely. A természet nyugalmát és szépségét keresők rejtekhelye a Bakonyban.

A csempékkel határolt klórszagú „kék-wellness” helyett, Szépalma az erdő, a virágok, és a friss széna illatával a „zöld wellness” különleges élményét kínálja: a természet gyógyító és regeneráló erejét testünk és lelkünk felüdüléséhez. A bakonyi erdőség páratlanul friss levegőjét sokak szerint palackozni kellene a „város béli puhányok”, vagy leginkább az utókor számára. Az erdei kirándulások, gyalogtúrák, kerékpározás vagy lovaglás után a jól megérdemelt szauna és a frissítő masszázs új értelmezést nyernek. Aki eltölt néhány napot Szépalmán, pontosan fogja tudni, mit is értünk „zöld wellness” alatt.

Szépalma nem tud, és talán nem is akar mindenkinek megfelelni. Összhangra törekszik történetével és környezetével egyaránt, ami meghatározza szolgáltatásait és vendégkörét egyaránt. Akik azonban megérzik a stílus és a környezet, a múlt és a jelen különleges harmóniáját, legtöbbször már első látogatásuk alkalmával eldöntik, hogy vissza fognak térni ide.

Fiatal párok a romantikus együttlét lehetőségét, a gyermekkel érkezők izgalmas felfedezéseket, aktív családi programokat, míg az idősebb korosztály a természet páratlan szépségét és nyugalmát élvezheti az eldugott bakonyi birtokon.

A bakonyi emberek természetüknél fogva jó vendéglátók. Jól érzik magukat a bőrükben: vidámak, nyitottak, és segítőkészek. Szépalma varázsa páratlan fekvése és a környezetbeli adottságok mellett leginkább a közelben lakó személyzet hozzáállásában és kedvességében rejlik. Mindannyian szeretnének egy kicsit hozzájárulni ahhoz, hogy vendégeink igazán otthon érezhessék magukat. Feladatuk nem több, és nem kevesebb, mint az, hogy a kivételes adottságú örökséghez, a Szépalma Birtokhoz méltó színvonalon biztosítsák az ide látogatók kényelmét és kikapcsolódását.

További képek és információk.
Ugrás a lap tetejére