Kezdőoldal / Hírek / Betegségek megelőzése a Brit Care kutyatáp fogyasztásával
Betegségek megelőzése a Brit Care kutyatáp fogyasztásával

Betegségek megelőzése a Brit Care kutyatáp fogyasztásával

“Mikor kölyökként hozzánk került, még nem volt semmi előre látható jele annak, hogy hajlamos lesz tartósabb betegségekre”. A civilizációs betegségek gyakran a kutyusainkat sem kerülik el, negatív hatásai rajtuk is megmutatkozhatnak.

A Brit Care kutyatáppal azonban visszaszoríthatjuk ezen betegségek kialakulásának esélyét is.

Milyen civilizációs betegségek jelenhetnek meg kutyusunk helytelen táplálása következtében?

A helytelen táplálkozás, a mozgásban szegény életmód, a stressz, a genetika együttesen képes kialakítani az olyan betegségeket, mint a keringési- és szívbetegségek, daganat, cukorbetegség. Ezekre sokszor nincs hatásos gyógymód, a gyógykezelések drágák. Mit lehet tenni? Előzzük meg ezen betegségek kialakulását, figyeljünk oda a kutyánk rendszeres testmozgására, a gyakori orvosi kivizsgálásokra.

Az sem lehet mindegy, hogy milyen eledelt adunk kedvencünknek. A megfelelő kutyatáp a Brit Care lehet, amely olyan összetevőket tartalmaz, ami kimondottan hipoallergén, jól emészthető, hasznára válik a kutyának. Nem tartalmaz gabonát, de tele van energiával, vitaminokkal, ami elősegíti a kutyánk megfelelő anyagcseréjét. Kis és nagy méretű kutyák táplálására is van tökéletesen alkalmas típusuk.

Milyen könnyen emészthető hozzávalókat tartalmaz a Brit Care?

A kutyánk számára az egyes állati eredetű fehérjék jótékony hatással vannak a szervezetére. A nyúl, bárány, lazac, kacsa, hering tele van önmagában is értékes, jól emészthető hozzávalókkal. További pluszt adnak hozzá még a Brit Care kutyatáp készítői a termékeikhez, méghozzá ásványi anyagokat és vitaminokat, melyek optimális felszívódással segítik pótolni a hiányzó készletet. Ezen összetételnek hála, a kutya immunitása, vitalitása folyamatos, így a komoly betegségek is elkerülik.

Ételintolerancia kizárva

A Brit Care hozzávalói hipoallergén összetételének köszönhetően, kizárt az olyan betegség kialakulása, mint az ételintolerancia. Ezt bizonyos fehérjék okozhatják, amik tartós fogyasztásával nem tesznek jót a kutya szervezetének. Ilyen fehérje a kukorica, szója, búza és a közönséges húsfélék is, mint a csirke, marha, sertés. Ha ezen anyagokat csökkentjük, netán teljesen megvonjuk tőlük, akkor csökken az ételintolerancia kialakulásának kockázata.

Teljesen lecsökkentett gabonatartalom

A Brit Care tápból kivonták a készítés során a rizst, ami még nagyon sok kutyaeledelben megtalálható. Ez egy újabb mérföldkő volt a takarmány állagának javításánál, ráadásul a kedvencünk jobb erőnlétre tehet szert azáltal, hogy nem fogyaszt rizsféléket. Az alacsony glikémiás index segít elkerülni a cukorbetegséget, amit megfelelő mozgással, sportolással csak jobban támogathatunk. Legyen szó kölyökkutyákról, ifjoncokról, erejük teljében lévő felnőttekről, esetleg senior korúakról, a Brit Care kutyatáp minden korosztálynak és testméretnek az igényeit figyelembe véve készült el. A különböző kutyatápokat egyszerűen megvásárolhatjuk online a kutyakajas.hu webáruházban.

Ugrás a lap tetejére