Kezdőoldal / Hírek / Őrültek mindenhol vannak! Sokkoló képek, csak saját felelősségre!
Őrültek mindenhol vannak! Sokkoló képek, csak saját felelősségre!

Őrültek mindenhol vannak! Sokkoló képek, csak saját felelősségre!

Újra és újra megdöbbent minket az embertelenség. Ugyan az állatok kínzása nem csak a kutyákra korlátozódik, de itt most egy ilyen esetet mutatunk be. Szörnyű, hogy ezt kell tennünk, de elhallgatni sem szabad, vagy szó nélkül elmenni mellette. (ahogy természetesen sok más esetet sem szabad szó nélkül hagyni, legyen az a menhelyi kutyák sorsa, helyzete vagy a szaporítók elleni küzdelem)

Ezúttal Angliában, Birmingham-ben találtak a parkban kikötve egy minden bizonnyal harci kutyának használt ebet.  A súlyosan sebesült kutyából vér csöpögött, tucatnyi mély seb borította az egész testét. A rémült kutya ki volt kötve egy fémkorláthoz.

Szerencsére mostanra már a helyi kutyamentők (az RSPCA) emberei gondjaikba vették, így esélye lehet a felépülésre, és egy kutyához méltó életre. Ben Jones a helyiek embere mondta: „Számos szúrt seb volt az egész testén – régi és új egyaránt. A sebekből ítélve nagyon valószínű, hogy harci kutyaként használták szegényt. Undorító és dühítő, hogy valaki ennyire érzéketlen, hogy harci kutyaként használja, aztán kiköti egy parkban – tudván, hogy sürgős állatorvosi ellátásra lenne szüksége.”

Bár az eset tőlünk messze, Angliában történt, de ne feledjük, ilyen állatok (és ezúttal nem a kutyára gondolunk) köztünk is élnek! Ha tehetjük, kötelességünk tenni ellenük!

A fotókért pedig elnézést kérünk! 🙁

A-dog-found-with-terrible-injuries-in-a-Nechells-park (1)

A-dog-found-with-terrible-injuries-in-a-Nechells-park (2)

A-dog-found-with-terrible-injuries-in-a-Nechells-park (3)

A-dog-found-with-terrible-injuries-in-a-Nechells-park (4)

A-dog-found-with-terrible-injuries-in-a-Nechells-park

Forrás: Birmingham Mail

Ugrás a lap tetejére