Kezdőoldal / Hírek / Galopp Lovas Üdülőfalu
Galopp Lovas Üdülőfalu

Galopp Lovas Üdülőfalu

A Galopp Lovas Üdülőfalu Magyarország legkedveltebb idegenforgalmi területén, a Balaton déli partján, Zamárdi -felsőn található. A parttól 500 méterre fekvő csárda és a hozzá tartozó létesítmények: a lovas üdülőfalu, a lovarda és a középkor hangulatát idéző piac 4 hektáron terül el és évente több 10.000 látogatót fogad.

A zsindelytetős csárda hamisítatlan magyar konyhájával, tüzes boraival és hangulatos cigányzenével várja a mulatni vágyókat. Nyitva tartásuk szezonális, de csoport esetén bármikor kinyitnak!

A csárda mögött található a századforduló hangulatában, skanzenjelleggel megépített parasztfalucska. A görbe utca mentén 12, a jellegének megfelelően felszerelt, százéves bútorokkal berendezett kis ház várja a hozzánk látogató vendégeket.

Minden egyes udvarban két ló elhelyezésére alkalmas különálló istálló van, így az itt pihenők nemcsak kedvenc háziállataikat, hanem akár saját lovaikat is magukkal hozhatják, de igény esetén tőlünk is bérelhetnek lovat itt tartózkodásuk idejére. Most ismerkedjünk meg közelebbről a télen-nyáron nyitva tartó üdülőfalunkkal.

További képek és információk itt.
Ugrás a lap tetejére