Kezdőoldal / Cuki / Egy igaz barátság kezdete
Egy igaz barátság kezdete

Egy igaz barátság kezdete

A Macska-jaj című remek filmnek köszönhetően mára nálunk is szállóigévé vált mondat „This is the beginning of a beautiful friendship.” gyönyörű példája ez. 🙂

A szereplők Theo (a kutya) és Beau (a kisfiú). Imádnak együtt aludni, élvezik egymás közelségét, így készülhettek ezek a szívet melengető fotók. És ezeknek (no és pl. a Huffington Post-nak) köszönhetően hirtelen sztárok lettek.

Az eredeti post a Momma’s Gone City című blogon jelent meg (egészen pontosan itt), és a kialakult ismertségnek köszönhetően közben az örökbefogadás népszerűsítését is remekül szolgálja. Mi is arra biztatunk mindenkit, hogy aki csak teheti, az segítsen a hazai menhelyeken élő kutyákon adománnyal (pl. takaróval, hisz jön a tél), munkával, kajával vagy akár örökbefogadással! Két dolgot tartunk jónak, elfogadhatónak. Vagy megbízható tenyésztőtől vegyünk kutyát (ha ez fontos) vagy fogadjunk örökbe! De semmiképp se támogassa senki a szaporítókat, a kutyákat kizsákmányolókat!

Jessica Shiba és családja tavaly karácsonykor kezdett azon gondolkodni, hogy legyen egy új családtagjuk, mégpedig egy kiskutya. (A gyerekei a karácsonyi bevásárlás során a Mikulás ölében ülve kérték ezt egyszerre a Mikulástól, nehéz ebből jól kijönni. 🙂 ) Költözés és egyéb megoldásra váró feladatok után közel egy évvel később, idén novemberben már a menhelyeken kezdték keresni az új jövevényt. Több fájdalmas menhelylátogatás után (nehéz sírás nélkül kibírni a sok gazdira váró, reménykedő tekintetet) végül a Santa Cruz SPCA menhelyén találtak Theo-ra (akit a menhelyen Big Bird-nek hívtak). A félénk Theo egyből kiválasztotta magának Beau-t és az ölébe mászott.

És, hogy mivé alakult a kezdeti vonzódás a kiskutya és a kisfiú között, azt az alábbi képek csodálatosan mutatják. Annyira jó ilyet látni, mindenkivel érdemes megosztani!

Fotó és szöveg forrás: mommasgonecity.com, huffingtonpost.com

Ugrás a lap tetejére