Kezdőoldal / Egyéb / Az emberi aljasság határtalan
Az emberi aljasság határtalan

Az emberi aljasság határtalan

Sokszor megtapasztalhatta már ezt sok kutyás (meg persze minden nem kutyatartó is), mégis újra és újra megdöbbent, hogy embernek született állatok mikre képesek. Vagy a torz lelkük miatt vagy mert pénzt akar, bármi áron. A legszomorúbb, hogy gyakran ártatlan állatok (jelen esetben kutyák) lesznek áldozatai az „emberi” aljasságnak.

Két friss esetet mutatunk be, egy hazait és egy külföldit. Előbbinél reméljük, hogy a nyilvánosság segíthet.

A hazai esetet innen idézzük (forrás: http://tenyeszszemle.postr.hu/az-emberi-aljassag-hatartalan/)

A Karancs Mentőkutyás Alapítvány kér SOS segítséget

Nógrád megyében (Karancslapujtő) szeptember 2-án ismeretlenek betörtek és elloptak 15 db előképzett és kiképzés alatt álló szolgálati kutyát (német- és belgajuhászokat)!!! Azt most nem részletezem, hogy ez a 15 kutya később hány ember és állat életét menthetné/menthette volna meg, de már önmagában a tett is felháborító. Az sem mellékes, hogy ez nem néhány idióta csínytevése, akik esetleg szabadon akarták volna engedni a kutyákat, hanem úgynevezett előre megfontolt szándékkal elkövetett rablás, ugyanis az ott lévő segítőket is megverték, megkötözték!

Íme a felhívás. Osszátok, terjesszétek, tartsátok nyitva a szemeteket, segítsetek megtalálni ezeket a kutyákat, sikerülnie kell!

Karancs

Karancslapujtő, 15 szolgálati kutyát raboltak el

A másik eset pedig Csehországban történt, ahol két Golden retrievert (ők vannak a fenti képen) mérgezett meg valami elvetemült barom. (aljas, beteg, idióta emberek nem csak Magyarországon vannak, nem kell azt hinni, hogy csak itt élnek ilyenek) A tulajdonosukat már egy ideje zaklatta valaki mobilon és FB-on is (az nem derült ki, hogy miért). A gazdi ezért a FB-ról ki is lépett, hogy ne legyen ez se támadási felület. A betegagyú ellensége azonban úgy gondolta, nem elégszik meg ennyivel, aminek a vége az lett, hogy két kedves kutyáját megmérgezte. Ezek az ártatlan jószágok szörnyű kínok között haltak meg és a gazdinak esélye sem volt, hogy megmentse őket. Calista és Akim még csak 3 évesek voltak, de már eddig is számtalan embernek segítettek életük során terápiás kutyákként. És senki se merészelje azt mondani, hogy nekik ez volt a sorsuk, biztosan valami magasztosabb oka lehetett annak, hogy ők így jártak! Nincs, NEM LEHET olyan ok, ami miatt bármely ártatlan állatnak így kellene végeznie.

Az iskolákban pedig ne hittant és műerkölcsöt oktassanak, hanem állatvédelmet, állattartást, mert ők (kutyák, macskák, lovak, madarak, stb.) az egyetlenek, akik jobbá tehetnek minket, aljas embereket!

Ugrás a lap tetejére